A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

WC e.Race Team SW Síléc + JRS 7.5 GW CA Síkötés

Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Termékleírás

Head WC e.Race Team SW síléc + JRS 7.5 GW CA kötés

A Head WC WC e.Race Team SW síléc + JRS 7.5 GW CA kötés tökéletes a fiatal síelők számára, akik a következő szintre szeretnék emelni versenyzői képességeiket. Ezek a sílécek könnyű és tartós konstrukcióval rendelkeznek, fa és grafén maggal a kivételes teljesítmény és irányíthatóság érdekében. A sílécek keskeny, 67 mm-es derékszélességgel rendelkeznek, ami ideális a versenyzéshez és a carving kanyarokhoz a gondozott lejtőkön. A 10,8 m-es sugár nagyszerű kanyarindítást és irányítást biztosít, így ezek a sílécek tökéletesek a középhaladó és haladó síelők számára.

A sílécek a Head EMC (Energy Management Circuit) technológiájával is rendelkeznek, amely csökkenti a rezgéseket, és sima és stabil futást biztosít. Az UHM C talp gyors és egyenletes siklást biztosít, így ezek a sílécek tökéletesek versenyzéshez és edzéshez.

A sílécekhez JRS 7.5 GW CA kötés jár, amely tökéletes a fiatal síelők számára. Ezek a kötések könnyen beállíthatók, és biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosítanak. Kompatibilisek a GripWalk bakancsokkal, így könnyen be- és kiszállíthatóak.

Összességében a Head WC e.Race Team SW síléc + JRS 7.5 GW CA kötés nagyszerű választás a fiatal síelők számára, akik fejleszteni szeretnék versenyzői képességeiket. Kivételes teljesítményt és kontrollt nyújtanak, így tökéletesek versenyzéshez és edzéshez.

Specifikációk

Szélesség:
111/67/95 mm
Derék szélessége:
67mm
Legjobb felhasználás:
Verseny
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó, Haladó
Rádiusz:
10.8m
Mag anyaga:
Fa, Graphene
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk Junior Binding
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
2 - 7.5
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Kötés hossza:
191-290mm
Összes megjelenítése

SkatePro