×
Menü

Edge Lyt 80 HV Férfi Síbakancs

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Head Edge Lyt 80 HV férfi sícipővel magabiztosan és kényelmesen vághatsz neki a lejtőknek, amelyet olyan kezdő síelőknek terveztek, akik élvezetes és elérhető síelési élményt keresnek.

A 80-as hajlítási értékkel és a 102 mm-es széles illeszkedéssel ezek a bakancsok a támogatás és a hajlítás tökéletes egyensúlyát biztosítják, lehetővé téve a könnyű manőverezhetőséget és a fokozott kontrollt a sípályákon. A Head Edge Lyt 80 HV bakancs ideális all-mountain síeléshez, a Head Edge Lyt 80 HV bakancs segítségével könnyedén siklik le a gondozott pályákon, és magabiztosan veszi fel a harcot a változó hóviszonyokkal.

Ezek a sícipők élvonalbeli technológiával készültek, és forradalmi kialakítással rendelkeznek, amely a teljesítmény feláldozása nélkül csökkenti a súlyt. A könnyű szerkezet könnyed mozgást és csökkentett fáradtságot biztosít, így hosszabb ideig síelhet és a lehető legteljesebben élvezheti a hegyet.

A Head Edge Lyt 80 HV férfi sícipő ezen felül innovatív, állítható flex rendszerrel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a síelés szintjének és preferenciáinak megfelelő testreszabást. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a bakancs flexét a tudásszintedhez igazítsd, nagyobb pontosságot és magabiztosságot biztosítva, ahogy haladsz előre a síelésben.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
All Mountain
Évjárat:
24/25
Flex:
80
Lábfej szélessége (mm):
102mm
Cipő szélessége:
Széles
Ügyességi szint:
Kezdő
Bakancs Típusa:
Alpine Adult Boots (ISO 5355)
Kötés Kompatibilitás:
Alpine Binding
Összes megjelenítése

SkatePro