×
Menü

Hawx Prime XTD 120 Boa GW Férfi Síbakancs

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Az Atomic Hawx Prime XTD 120 Boa GW férfi sícipő a nagy teljesítményt és az egész napos kényelmet ötvözi a haladó síelők számára. Az all-mountain használatra tervezett bakancsok kivételes kontrollt és erőátvitelt biztosítanak, így ideálisak mind a gondozott pályákon, mind a pályán kívüli kalandokhoz.

A Hawx Prime XTD 120-as merevségű, 120-as flex minősítéssel készült Hawx Prime XTD 120 kiváló tartást és érzékenységet biztosít a tapasztalt síelők számára. A 100 mm-es közepes léc biztosítja a kényelmes és pontos illeszkedést, míg a Memory Fit 3D Platinum Light bélés személyre szabható kényelmet és meleget biztosít. A Boa zárórendszerrel felszerelt bakancsok könnyű beállítást és biztonságos lábtartást tesznek lehetővé, optimális teljesítményt biztosítva a lejtőkön.

A sokoldalúságra tervezett Hawx Prime XTD 120 GripWalk talppal rendelkezik, amely egyszerre biztosít biztos tapadást a gyalogláshoz és zökkenőmentes kompatibilitást a GripWalk kötésekkel. A Hike mód szélesebb mozgástartományt tesz lehetővé a kényelmes túrázáshoz és felfelé haladáshoz, így ezek a bakancsok kiváló választásnak bizonyulnak a terepjárók számára. Robusztus felépítésük poliuretán és Prolite héjjal garantálja a tartósságot és a tartós teljesítményt.

Az Atomic Hawx Prime XTD 120 Boa GW férfi síbakancs a tökéletes választás a haladó síelők számára, akik a csúcsteljesítmény, a kényelem és a sokoldalúság keverékét keresik mind az üdülőhelyi, mind a terepi síelésben. Tapasztalja meg a páratlan kontrollt és a páratlan síelés élvezetét ezekkel a kivételes sícipőkkel.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride, Túra
Évjárat:
24/25
Flex:
120
Lábfej szélessége (mm):
100mm
Cipő szélessége:
Normál
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Bakancs Típusa:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Kötés Kompatibilitás:
GripWalk Binding, MNC Binding, Pin Tech Binding
Hőre formálható:
Igen
Túra mód:
Igen
Külső héj:
Poliuretán, Prolite
Bélés anyaga:
Memória hab, Polyurethane
Összes megjelenítése

SkatePro