×
Menü

Hawx Ultra XTD 130 Boa GW Férfi Síbakancs

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Az Atomic Hawx Ultra XTD 130 Boa GW Férfi sícipő olyan haladó síelők számára készült, akik olyan sícipőt keresnek, amely kivételes teljesítményt és sokoldalúságot kínál. A 130-as flexszel ezek a bakancsok kiváló tartást és érzékenységet biztosítanak, míg a keskeny 98 mm-es lábszélesség precíz illeszkedést biztosít. A Prolite héj könnyű és merev, nagyszerű kontrollt és erőátvitelt biztosít, míg a Memory hab bélés kiváló kényelmet és meleget nyújt.

Ezek a bakancsok GripWalk külső talppal rendelkeznek, amely fokozott tapadást és kényelmet biztosít havon vagy csúszós felületen való gyalogláskor. Emellett kompatibilisek a GripWalk, MNC és Pin Tech kötésekkel, így különböző kötésrendszerekhez alkalmasak. Emellett a Frictionless Pivot és az Energy Backbone technológiák hatékony energiaátvitelt és sima flexet biztosítanak, fokozva a síelés élményét. Az Adaptive Fit System Cuff és a True Flex funkciók személyre szabott illeszkedést és optimális teljesítményt tesznek lehetővé, míg az AFS Cuff további támogatást és stabilitást biztosít.

Lenyűgöző tulajdonságaival és sokoldalú kialakításával az Atomic Hawx Ultra XTD 130 Boa GW Férfi sícipő kiváló választás azoknak, akik nagy teljesítményt és kényelmet keresnek a sípályákon.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride, Túra
Évjárat:
24/25
Flex:
130
Lábfej szélessége (mm):
98mm
Cipő szélessége:
Szűk
Ügyességi szint:
Haladó
Bakancs Típusa:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
Kötés Kompatibilitás:
GripWalk Binding, MNC Binding, Pin Tech Binding
Hőre formálható:
Igen
Túra mód:
Igen
Külső héj:
Prolite
Bélés anyaga:
Memória hab
Cipő tulajdonságai:
Frictionless Pivot, Energy Backbone, Adaptive Fit System Cuff, True Flex, AFS Cuff
Összes megjelenítése

SkatePro