×
Menü

Hawx Prime 120 S Boa GW Férfi Síbakancs

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Készüljön fel a lejtők meghódítására az Atomic Hawx Prime 120 S Boa GW férfi síbakancsokkal! Ezek a haladó szintű síbakancsok páratlan teljesítményt és kényelmet nyújtanak az all-mountain síelőknek, akik a tökéletes egyensúlyt keresik az erő, a pontosság és a stílus között.

A Hawx Prime 120 S Boa GW bakancs 120-as hajlékonyságú, a Hawx Prime 120 S Boa GW bakancsot olyan tapasztalt síelőknek tervezték, akiknek megingathatatlan reakciókészségre és kontrollra van szükségük. A normál bakancsszélességgel és 100 mm-es léccel ezek a bakancsok ideálisak a közepes lábszélességű síelők számára, biztosítva a kényelmes és pontos illeszkedést, amely optimális erőátvitelt és kontrollt eredményez.

Az Atomic Prolite konstrukciójának felhasználásával készült Hawx Prime hihetetlenül könnyű, mégis robusztus héjjal büszkélkedhet, amely a kényelem kompromisszumai nélkül ellenáll az agresszív síelés megpróbáltatásainak. A fejlett Memory Fit eljárás tovább fokozza a kényelmet, mivel lehetővé teszi, hogy a bakancs héja és mandzsettája hővel a lábad egyedi kontúrjaihoz formálódjon, így igazán testreszabott illeszkedést biztosít.

Tapasztald meg a Boa zárórendszer kényelmét és precizitását, amely lehetővé teszi a gyors és könnyed ki- és beszállást a bakancsba, miközben biztonságos és egyenletes illeszkedést biztosít. Az Adaptive Fit System mandzsetta fokozza a kényelmet és a pontosságot azáltal, hogy alkalmazkodik az alsó lábszár alakjához, csökkenti a nyomáspontokat és természetesebb tartást tesz lehetővé.

Motorozzon magabiztosan a GripWalk kompatibilitással, amely zökkenőmentes integrációt biztosít a GripWalk kötésekkel. A síbakancsban való járás közbeni kivételes tapadásra és kényelemre tervezett GripWalk technológia lehetővé teszi, hogy a sípályán kívül is könnyedén navigálj a terepen.

Emelje a síelést a következő szintre az Atomic Hawx Prime 120 S Boa GW férfi sícipővel - ahol a teljesítmény, a kényelem és a stílus találkozik, hogy felejthetetlen hegyi élményt nyújtson.

Specifikációk

Legjobb felhasználás:
All Mountain
Évjárat:
24/25
Flex:
120
Lábfej szélessége (mm):
100mm
Cipő szélessége:
Normál
Ügyességi szint:
Haladó
Bakancs Típusa:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Kötés Kompatibilitás:
GripWalk Binding
Hőre formálható:
Igen
Külső héj:
Prolite
Bélés anyaga:
Memória hab, Polyurethane
Cipő tulajdonságai:
Adaptive Fit System Cuff, AFS Cuff
Összes megjelenítése

SkatePro