×
Menü

Selects Durare i.Shack Pro Scooter Wheels 2-Pack

(1)
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Fokozza a mutatványait a Selects Durare i.Shack Pro Scooter kerekekkel a Tilt Scooters-től

Emeld a következő szintre a profi robogózást a Tilt Scooters által tervezett rendkívüli Selects Durare i.Shack Pro robogókerekekkel. A lenyűgöző 110 mm-es átmérővel ezek a kerekek ideális egyensúlyt biztosítanak a sebesség és az irányíthatóság között, akár a síneket darálod, akár a levegőben szárnyalsz.

A kiváló minőségű alumínium 6061 T6 anyagból készült küllős kerekek kivételes tartósságot és szilárdságot biztosítanak, így gond nélkül feszegetheted a határaidat. Emellett tömített csapágyakkal vannak ellátva, amelyek biztosítják a sima gördülést és a kevesebb karbantartást, így a trükkök tökéletesítésére koncentrálhatsz.

A nagyvonalú 24 mm-es kerékagy szélességű és 8 mm-es tengellyel kompatibilis kerekek zökkenőmentesen illeszkednek a legtöbb profi robogóra. Ráadásul minden csomagban két kerék és távtartók találhatók, így könnyedén lecserélheted régi kerekeidet vagy frissítheted a járgányodat. Készülj fel, hogy a kivételes Selects Durare i.Shack Pro robogókerekek segítségével emeld a robogózás élményét. Engedd szabadjára teljes potenciálodat, és hódítsd meg az utcákat a Tilt Scooterekkel!

Specifikációk

Kerékátmérő:
110mm
Csapágyak:
Tartalmazza
Mag design:
Küllős
Kerék per csomag:
2
Távtartók:
Tartalmazza
Mag anyaga:
Alumínium 6061 T6
Kerékagy szélessége:
24mm
Tengely átmérője:
8mm
Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Ellenőrzött vásárló
"Vielen Dank. Habe die Bestellung schnell erhalten. Mir hat alles gefallen. Gute Qualität."
Tetiana Bilokonska (Oranienburg) 2024.09.06
SkatePro