×
Menü

Fifth Element Nils Jansons Agresszív Görkorcsolya

(6)
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Ezek a Roces Fifth Element Nils Jansons Görkorcsolya agresszív görkorcsolyák használatra lettek tervezve, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtsanak. Ha mindened a trükközés, ugrálás és grindolás a gördeszkaparkban vagy az utcán, ezek a görkorik neked való. Ezek a Roces agresszív görkorcsolyák jó minőségű, kemény csizmázval rendelkeznek.. Szóval ha jó erőátvitelre és megfelelő támasztásra vágysz, ez a kemény konstrukció biztosítja számodra ezeket. A Roces agresszív görkorcsolya kisebb méretezéssel rendelkezik. Ezért azt javasoljuk, hogy válassz egy mérettel nagyobbat, mint a normál cipőméreted.

  • A lapos beállítás azonos méretű kerekekkel kellemes és stabil alapot biztosít
  • 60mm-es kerekek, 92A keménységgel és széles profillal, a nagy gyorsulás és a trükkökből való biztonságos landolás érdekében
  • A UFS (Univerzális váz rendszer) egy olyan felfüggesztő rendszer ami számtalan lehetőséget kínál a vázak és csizmák variálásához
  • A kivehető bélés növeli a kényelmet, mivel szükség esetén mosható vagy cserélhető

Ne felejtsd el ellenőrizni a csavarokat az első használat előtt, és szükség esetén húzzd meg őket. Ne feledd, hogy ez után is szükséges rendszeresen megvizsgálni a csavarok állapotát.

Specifikációk

Állítható méretű cipő:
Nem
Kerékátmérő:
60mm
Kerék keménysége:
92A
Keret típusa:
Flat beállítás
Készségszint:
Kezdő, Középhaladó
Cipő/Héj:
Kemény
Bélés tulajdonságai:
Eltávolítható, Anatómiailag formált
Záródás:
Micro-állítható csat
Csapágy precízió:
ABEC-5
Váz anyaga:
Üvegszálas
Maximum kerékátmérő:
60mm
Cipő anyaga:
Műanyag, Üveggyapot
Bélés anyaga:
Memória hab, Nylon
Rögzítés:
UFS
Ajánlott:
Agresszív Görkorcsolyázás
Összes megjelenítése

vélemény   (6)

Ellenőrzött vásárló
"Nem volt számomra ismeretlen a kori még a 90es évekből. Úgy döntöttem hódolok kedvenc sportomnak és itt találtam rá. 45ös méretben sehol nem lehetett kapni de szerencsére itt volt. Lábméretem 28.5cm szélessége 10.5cm elég széles a lábfejem és tökéletes a méret. Szuper az összeszerelés minősége. Nem csalódtam benne most sem. Nekem annó Roces Majestic korim volt 98ban és imádtam. Ezt is fogom."
Bak Viktor (Tatabánya) 2024.07.14
Ellenőrzött vásárló
"Great product and fast shipping!"
DENIS KARENKIN (Orlando) 2024.07.31
Ellenőrzött vásárló
"Perfect for my wide feet!"
David Gafford (Moses Lake) 2024.07.23
Ellenőrzött vásárló
"Habe die Skates am Mittwoch Abend nach einer Empfehlung von Johanna (Kundendienst) bestellt. Ich habe recht Breite Füße, deswegen sind die 5th Element eine gute Wahl. Sie kamen ohne Beschädigung an und passen mir sehr gut. Ich kann die 5th Element nur weiterempfehlen, die Nils Jansons Version ist natürlich Geschmackssache :) Der Shop ist außerdem Sehr Vertrauensvoll. Man bekommt bei einer Bestellung eine Trackingnummer und kann somit das Packet verfolgen. 5/5, gerne wieder! Meine Fußmaße:23cm lang und 10cm breit; Größe 40 bestellt"
Beycan S. (Schenefeld) 2023.03.25
Ellenőrzött vásárló
"Hat sehr gut funktioniert. Sehr gerne einmal wieder"
Björn Schaumberg (Kiel) 2023.03.02
Mind a 6 vélemény megjelenítése
SkatePro