×
Menü

Selects Rigid SCS LT Freestyle Roller Kormánybilincs

(1)
Új
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Bemutatjuk a profi robogó rögzítési technológia csúcsát - a Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp-ot. A Tilt Scooters felülmúlta önmagát ezzel a kiváló minőségű bilinccsel, amely a teljesítmény és a stílus határait feszegeti.

Ez az SCS bilincs karcsú és robusztus kialakítással rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy a legigényesebb robogósok számára is rendíthetetlen merevséget biztosítson. A legkiválóbb anyagokból készült, így sértetlenségének veszélyeztetése nélkül ellenáll az intenzív motorozásnak és a könyörtelen csiszolásnak. A négycsavaros kialakítás maximális stabilitást biztosít a rúdnak, így magabiztosan és precízen hajthatod végre a legbonyolultabb trükköket is.

A mellékelt kompressziós csavar zökkenőmentesen illeszkedik az SCS rendszerhez, szilárd és biztonságos kapcsolatot biztosítva a robogód villája és a kormány között. A túlméretezett 35 mm-es belső átmérővel ez a bilincs kényelmesen befogadja a normál méretű kormányt. A Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp tökéletes választás a középhaladó és haladó motorosok számára, akik olyan csúcsminőségű bilincset keresnek, amely egyesíti az erőt, a stílust és a páratlan teljesítményt.

Specifikációk

SCS kompresszió:
Yes
Kormánybilincs belső átmérő:
35mm (Oversized)
A kormánybilincs mérete:
Négyes
Tartalmazott kompressziós rendszer:
SCS
Villarózsa:
Nem tartalmazza
Kompressziós csavar:
Tartalmazza
Compression bolt diameter:
8mm
Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Ellenőrzött vásárló
"Klasse!"
Niklas I. (glis) 2024.09.16
SkatePro