×
Menü

Rise 40 Junior Hockey stick

Új
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Készülj fel, hogy urald a pályát a Warrior Rise 40 Junior hokiütővel! Ezt a csúcsminőségű ütőt olyan fiatal játékosok számára tervezték, akik precizitást és erőt igényelnek a jégen.

A Warrior Rise 40 az exkluzív SABRE TAPER technológiánkkal rendelkezik, amely stabil, erőteljes és ellenőrzött kioldást biztosít, így minden lövésnél hajszálpontos pontosságot biztosít. Akár mesterlövész vagy a kék vonalról, akár a kapu előtt a gyors lövések művésze, ez az ütő megadja neked azt a magabiztosságot, amire szükséged van ahhoz, hogy megtaláld a kapu hátsó részét.

A MINIMUS CARBON-ból, egy lapos szövésű karbon kialakításból készült Rise 40 kivételes játékérzetet biztosít a játék minden területén. Forradalmi könnyűszerkezetes konstrukciója (RLC 111) a legújabb könnyűszálas technológiát kombinálja egy fejlett epoxigyanta-összetétellel, így biztosítja az erő és a játszhatóság tökéletes egyensúlyát.

Vedd át az irányítást a jégen a Warrior Rise 40 Junior hokiütővel. GRIP technológiája ragadós, puha markolattal rendelkezik, amely a kezed a helyén rögzíti a kezed a csúcs kézkontroll érdekében, így könnyedén tudsz pontos passzokat és villámgyors lövéseket végrehajtani.

A tartós kompozit üvegszálas és karbon szerkezetű Rise 40-et úgy tervezték, hogy ellenálljon a játék viszontagságainak, így biztosítva, hogy műszakról műszakra a legjobb teljesítményt nyújthasd. A 137,2 cm hosszúsággal és 40-es hajlítási értékkel ez az ütő tökéletes a junior játékosok számára, akik az erő és az irányítás tökéletes kombinációját keresik.

Emeld a játékodat és szabadítsd fel a jégen rejlő lehetőségeidet a Warrior Rise 40 Junior hokiütővel. Rendeld meg a tiédet még ma, és tapasztald meg a Warrior különbséget!

Specifikációk

Toll anyaga:
Üveggyapot, Carbon
Flex:
40
Ütő hossza:
132.1cm
Síbot anyaga:
Kompozit Üvegszál és Szén
Összes megjelenítése

SkatePro