×
Menü

Rise 75 Hockey stick

Új
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Warrior Rise 75 hokiütő a tökéletes fegyver a görhokisok számára, akiknek a pályán tűpontos pontosságra és teljes kontrollra van szükségük.

Az exkluzív Sabre Taperrel készült ütő stabil, erőteljes és kontrollált kioldást biztosít, így a pálya bármely pontjáról páratlan pontossággal tudod a lövéseket leadni.

Tapasztald meg a korong páratlan érzését a Minimus carbon lapos szövésű karbon kialakítással. Ez a modern játékhoz tervezett ütő kivételes irányíthatóságot és reakciókészséget biztosít, így egy lépéssel a versenytársak előtt járhatsz.

Az R. L. C. 111 (Revolutionary Lightweight Construction - Forradalmi könnyűszerkezetes konstrukció) felhasználásával készült bot a legújabb könnyűszálas technológiát és a kiváló minőségű karbonszerkezetet ötvözi a páratlan szilárdság és játszhatóság érdekében. Készülj fel, hogy új magasságokba emeld a játékodat egy olyan bottal, amely éppoly tartós, mint amilyen könnyű.

Vedd át az irányítást a játék felett a tapadós, puha markolattal, amely rögzíti a kezed a helyén a csúcs kézkontroll érdekében. Maradj magabiztos és magabiztos, még a mérkőzés legintenzívebb pillanataiban is, ahogy a Warrior Rise 75 hokiütővel kibontakoztatod a teljes potenciálodat.

Specifikációk

Toll anyaga:
Üveggyapot, Carbon
Flex:
75
Ütő hossza:
152.4cm
Síbot anyaga:
Kompozit Üvegszál és Szén
Összes megjelenítése

SkatePro