×
Menü

WCR e.SL Rebel Team SW Junior Skis

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Head WCR e.SL Rebel Team SW Junior síléc tökéletes választás a fiatal, feltörekvő versenyzők számára, akik a következő szintre szeretnék emelni a síelésüket. A legújabb technológiával és anyagokkal tervezett sílécek páratlan teljesítményt és kontrollt biztosítanak a lejtőkön.

A sílécek Titanal és Graphene magszerkezettel rendelkeznek, amely hihetetlen szilárdságot és erőt biztosít. Az UHM C Base gyors, sima futást biztosít, míg az EMC (Energy Management Circuit) technológia csökkenti a rezgéseket a stabilabb síelés érdekében.

A 64 mm-es derékszélességgel és 11,0 m-es sugárral a Head WCR e.SL Rebel Team SW Junior síléc tökéletes a precíz kanyarok faragásához és a sebesség megtartásához a gondozott lejtőkön. A Camber profil kiváló éltapadást és stabilitást biztosít, így ezek a sílécek ideálisak a középhaladó és haladó síelők számára, akik javítani szeretnék versenytechnikájukat.

A Head WCR e.SL Rebel Team SW Junior sílécek kötés nélkül érkeznek, így a beállításokat a saját igényeidnek megfelelően testre szabhatod. A 231-332 mm-es kötéshosszúsággal ezek a sílécek különböző magasságú és képességű síelők számára alkalmasak.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felemelje gyermeke síelési élményét. Szerezd be a Head WCR e.SL Rebel Team SW Junior sílécet még ma, és szabadítsd fel teljes potenciáljukat a sípályákon!

Kötés nélkül - ajánlott:
Head Evo 9 GW

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
112/64/96 mm
Derék szélessége:
64mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
11.0m
Mag anyaga:
Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Kötés:
Nem tartalmazza
DIN beállítás:
NA
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Nem:
Junior
Összes megjelenítése

SkatePro