×
Menü

WCR e-SG 175 Rebel Junior Race Skis

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Head WCR e-SG 175 Rebel Junior Race sílécekkel a következő szintre emelheted a kis ripperedet. Ezeket a síléceket kifejezetten a fiatal versenyzők számára tervezték, akik dominálni akarnak a pályán, ezek a sílécek megváltoztatják a játékot.

A vékony, 65 mm-es derékbőséggel a WCR e-SG 175-ös sílécek úgy repülnek le a kemény havon, mint egy gepárd a zsákmányt üldöző gepárd. A full camber profil és a Titanal/Graphene mag páratlan stabilitást, erőt és éltapadást biztosít, biztosítva, hogy a fiatal versenyző mindig ura és magabiztos maradjon a helyzetnek.

A Head innovatív EMC (Energy Management Circuit) technológiája tovább fokozza ezeknek a síléceknek a teljesítményét a rezgések csökkentésével és a simaság növelésével. Készülj fel arra, hogy megnézheted, ahogy a grom keményebben tölt, mélyebbre farag és gyorsabban fordul, mint valaha. Az UHM C Base villámgyors gyorsulást biztosít minden kanyarból, hogy a mezőny előtt maradhassanak, és elfoglalhassák jogos helyüket a dobogón.

Kérjük, vegye figyelembe: a kötés nem tartozéka ezeknek a síléceknek, így azt külön kell megvásárolnia.

Adja meg fiatal sportolójának a lejtők meghódításához szükséges eszközöket a Head WCR e-SG 175 Rebel Junior Race síléccel. A síversenyzői sztárságról szőtt álmaik már csak néhány kattintásnyira vannak - add ezeket a síléceket a kosaradba, és hagyd, hogy kibontakoztassák teljes potenciáljukat.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
93/65/82 mm
Derék szélessége:
65mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
27.0m
Mag anyaga:
Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Nem:
Junior
Összes megjelenítése

SkatePro