×
Menü

WCR e-SG 185 Rebel Verseny Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Engedd szabadjára belső bajnokodat, és urald a lejtőket a legmodernebb Head WCR e-SG 185 Rebel Race sílécekkel! A precizitásra és sebességre vágyó haladó síelők számára tervezett sílécek új magasságokba repítik a síelést.

A 98/65/81 mm-es szélességgel és 65 mm-es derékszélességgel felszerelt sílécek kivételes kontrollt és stabilitást biztosítanak, így magabiztosan vághatsz át még a legnehezebb terepeken is. A 30,0 m-es sugár sima, könnyed kanyarokat biztosít, míg a camber profil páratlan éltapadást biztosít a precíz és izgalmas vezetés érdekében.

A fa, Titanal és Graphene prémium keverékéből készült sílécek páratlan szilárdsággal és tartóssággal büszkélkedhetnek. A Head innovatív EMC (Energy Management Circuit) technológiája tovább fokozza a sílécek teljesítményét, mivel csökkenti a rezgéseket és nagy sebességnél is sima, stabil futást biztosít.

Élje át a végső adrenalinlöketet, miközben meghódítja a lejtőket a Head WCR e-SG 185 Rebel Race síléccel. Szerezze be őket még ma, és emelje síelését a következő szintre!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kötés nem tartozék.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
98/65/81 mm
Derék szélessége:
65mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Haladó
Rádiusz:
30.0m
Mag anyaga:
Fa, Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit)
Nem:
Junior
Összes megjelenítése

SkatePro