×
Menü

WCR e-SG 195 Rebel Race Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Head WCR e-SG 190 Rebel Race síléc egy nagy teljesítményű síléc, amelyet haladó síelők és versenyzők számára terveztek. A 65 mm-es derékszélességgel és 33,0 m-es sugárral ezek a sílécek kiváló éltartást és gyors fordulásokat biztosítanak, így ideálisak a pályán való carvinghoz és versenyzéshez. Emellett rendkívül sokoldalúak, és mindenféle hóviszonyok között használhatók.

A WCR e-SG 190 Rebel Race sílécek egyedülálló EMC (Energy Management Circuit) technológiával rendelkeznek, amely csökkenti a rezgéseket, és nagy sebességnél is sima és stabil síelést biztosít. A sílécek prémium fa, Titanal és Graphene kombinációjából készülnek, ami könnyű szerkezetet eredményez, amely maximális teljesítményt és kontrollt biztosít. A camber profil és a korán emelkedő farok optimális stabilitást és éltapadást biztosít kemény havon.

Ezek az uniszex sílécek férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak, és többféle hosszúságban kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző síelési stílusoknak és képességeknek. A sílécekhez nem tartozik kötés, így Ön választhatja ki az igényeinek és preferenciáinak leginkább megfelelő kötést. A Head WCR e-SG 190 Rebel Race sílécek elegáns kialakításukkal és kiváló teljesítményükkel remek választás a haladó síelők számára, akik a következő szintre szeretnék emelni a síelésüket.

Kötés nélkül - ajánlott:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
98/65/82 mm
Derék szélessége:
65mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
33.0m
Mag anyaga:
Fa, Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit)
Nem:
Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro