×
Menü

WCR e-SL Rebel FIS SW Verseny Síléc

Új
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Head WCR e-SL Rebel FIS SW versenysíléc: Uralkodjon a lejtőkön precizitással és sebességgel.

Emelje a síelését a legmodernebb Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race síléccel, amelyet aprólékosan kidolgoztak a tapasztalt síelők számára, akik a legnagyobb teljesítményt és pontosságot igénylik. Lépjen be ezekbe a versenykész sílécekbe, és tapasztalja meg a páratlan kontrollt és érzékenységet, miközben meghódítja a lejtőket.

A Head WCR e-SL Rebel FIS SW sílécek a pályára és a versenyzésre összpontosítva készültek, és lenyűgöző, 68 mm-es derékszélességgel büszkélkedhetnek, ami villámgyors él-él átmenetet biztosít a páratlan manőverezhetőség érdekében. A nagy teljesítményű fa, titán és grafén maggal készült sílécek kivételes stabilitást és erőátvitelt biztosítanak minden egyes kanyarban.

A Head innovatív EMC (Energy Management Circuit) technológiája tovább fokozza a sílécek teljesítményét a nemkívánatos rezgések kiküszöbölésével, és még nagy sebességnél is sima és kontrollált vezetést biztosít. Emellett az UHM C Base kivételes tartósságot és siklást biztosít, lehetővé téve a sebesség és a pontosság fenntartását a futások során.

A Head WCR e-SL Rebel FIS SW síléc 12,8 m-es sugarával tökéletes a gyors és precíz kanyarodáshoz, így ideális a haladó síelők és versenyzők számára, akik végső teljesítményt keresnek a gondozott lejtőkön. A kötések nem tartoznak a csomaghoz, így a beállításokat a saját preferenciáidnak megfelelően alakíthatod ki.

Tapasztald meg a legjobb síelés izgalmát - Rendeld meg a Head WCR e-SL Rebel FIS SW versenysílécet még ma, és szabadítsd fel versenyszellemedet a lejtőkön!

Uden kötés - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
119/68/103 mm
Derék szélessége:
68mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
12.8m
Mag anyaga:
Fa, Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Nem:
Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro