×
Menü

WCR e-GS Rebels SW Verseny Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Bemutatjuk a Head WCR e-GS Rebels SW Race sílécet, a legjobb választás a haladó síelők számára, akik páratlan teljesítményt keresnek a lejtőkön. A lenyűgöző 65 mm-es derékszélességgel és a 25,0 m-es sokoldalú fordulási sugárral ezek a sílécek villámgyors élátmenetet, stabilitást és pontosságot kínálnak.

A legújabb technológiával tervezett sílécek a fa és a grafén maganyag erőteljes kombinációjával rendelkeznek, amely kivételes szilárdságot, rezgéscsillapítást és érzékenységet biztosít. Emellett a sílécek tartalmazzák a Head forradalmi EMC (Energy Management Circuit) technológiáját, amely tovább csökkenti a rezgéseket, és így még simábbá teszi a síelést. Az UHM C Base kivételes tartósságot és sebességet biztosít, így ideális a havon való szeleteléshez.

A Head WCR e-GS Rebels SW Race sílécek aprólékosan kidolgozottak, hogy optimalizálják a teljesítményt és az irányítást. Akár tiszta vonalakat farag le a gondozott lejtőkön, akár kihívásokkal teli pályákon versenyez, ezek a sílécek verhetetlen élményt nyújtanak. Ideálisak a sípályás síelés és a versenyzés szerelmeseinek, új magasságokba emelik a teljesítményt, lehetővé téve a síelők számára, hogy feszegessék határaikat és meghódítsák a legigényesebb terepeket.

Ezek a Head versenysílécek nemcsak teljesítményükben, hanem megjelenésükben is kivételesek. Feltűnő dizájnjukkal és elegáns kivitelükkel mindenhol felkelti a figyelmet, ahol a hegyekben jár. A többféle méretben kapható WCR e-GS Rebels SW Race sílécek a különböző magasságú és képességű síelőknek is megfelelnek.

Emelje a síelés élményét a végső szintre a Head WCR e-GS Rebels SW Race sílécekkel. Engedje szabadjára sebességét és precizitását, és hódítsa meg magabiztosan a lejtőket. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy birtokba vehesd ezeket a kivételes versenysíléceket, és újradefiniáld síelési képességeidet az idei téli szezonban.

Kötés nélkül - ajánlott:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
102/65/86 mm
Derék szélessége:
65mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
25.0m
Mag anyaga:
Fa, Graphene
Profil:
Camber
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Nem:
Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro