×
Menü

WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Verseny Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race síléc tökéletes választás a junior versenyzők számára, akik a következő szintre szeretnék emelni a síelésüket.

A precizitást és a teljesítményt szem előtt tartva tervezték ezeket a síléceket, amelyek versenyzés ihlette kialakítással rendelkeznek, amely kivételes kontrollt, stabilitást és éltapadást biztosít a pályán. A sílécek Graphene magja a merevség és a könnyedség tökéletes keverékét kínálja, biztosítva, hogy gyorsan reagáljanak minden mozdulatra és parancsra. Az EMC (Energy Management Circuit) technológia tovább fokozza a stabilitást a rezgések csökkentésével, ami nagy sebességnél is sima és kontrollált vezetést eredményez.

A fejlett JRS 7.5 GW GripWalk Junior kötéssel felszerelve ezek a sílécek kiváló erőátvitelt és biztonságot nyújtanak. A kötések teljes mértékben kompatibilisek a GripWalk Junior bakancsokkal (ISO 23223), így tökéletes illeszkedést és kényelmet biztosítanak a fiatal síelők számára. A 2,0-7,5 közötti DIN-beállítással a kötés könnyen beállítható a különböző síelési képességekhez.

Az UHM C Base kivételes siklást és tartósságot biztosít. Ezeket a síléceket haladó síelőknek tervezték, akik a legjobb teljesítményt igénylik a lejtőkön. Élje át a versenyzés izgalmát a Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA versenysíléccel.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
111/67/95 mm
Derék szélessége:
67mm
Legjobb felhasználás:
Piste
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
10m, 8m
Mag anyaga:
Graphene
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk Junior Binding
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
2.0-7.5
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Nem:
Junior
Összes megjelenítése

SkatePro