×
Menü

Worldcup Rebels e.GSR + PR 11 GW Verseny Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A nagy teljesítményű sípályasíeléshez tervezett sílécek a fejlett technológiát és a prémium anyagokat ötvözik, így páratlan élményt nyújtanak a sípályán.

A keskeny, 68 mm-es derékszélességgel és erőteljes GS-konstrukcióval a Worldcup Rebels e.GSR kiválóan alkalmas precíz és kontrollált kanyarok faragására a gondozott havon. Az EMC (Energy Management Circuit) technológia hatékonyan csökkenti a rezgéseket, így nagy sebességnél is sima és stabil futást biztosít.

A Head innovatív bütykös profilja kiváló éltapadást és reakciókészséget biztosít, így magabiztosan veheted birtokba a legnehezebb lejtőket is. A síléceket olyan középhaladó és haladó síelők számára tervezték, akik precizitást, sebességet és kontrollt igényelnek a sípályás síelés során.

A Worldcup Rebels e.GSR a PR 11 GW versenykötéssel érkezik, amely fokozott erőátvitelt, biztonságot és kényelmet biztosít. Ezek a kötések kompatibilisek a GripWalk bakancsokkal, így kényelmesebb járásélményt nyújtanak anélkül, hogy a sípályán a teljesítmény csökkenne.

A Head síléceket úgy tervezték, hogy a síelők széles körének megfeleljenek. A Worldcup Rebels e.GSR különböző hosszúságokban kapható, így biztosítva a tökéletes illeszkedést a különböző magasságú és tudásszintű síelők számára. Akár tapasztalt versenyző, akár ambiciózus szabadidős síelő vagy, ezek a sílécek képessé tesznek arra, hogy feszegesd a határaidat és új teljesítményszinteket érj el a pályán.

Specifikációk

Szélesség:
120/68/101 mm
Derék szélessége:
68mm
Legjobb felhasználás:
Piste
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
14m, 4m
Mag anyaga:
Fa
Profil:
Camber
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit)
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro