×
Menü

WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Verseny Síléc

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Bemutatjuk a Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race sílécet - egy erős és precíz fegyver, amelyet arra terveztek, hogy uralja a lejtőket! A 2024-2025-ös évekre új, lenyűgöző dizájnnal rendelkező, nagy teljesítményű sílécek a csúcstechnológiát és a Head legendás kézműves munkáját ötvözik, hogy páratlan élményt nyújtsanak a pályán.

A haladó és tapasztalt síelők számára szakszerűen kialakított WC Rebels e-Race SW sílécek kiválóan faragják a tökéletesen kivitelezett kanyarokat a gondozott lejtőkön. A 117/68/102 mm-es szélességi profillal és a sokoldalú 14-8 m-es sugárral büszkélkedő sílécek zökkenőmentesen alkalmazkodnak a különböző kanyarformákhoz és sebességekhez.

Ezeknek a verseny ihlette síléceknek a középpontjában egy robusztus fa mag áll, amelyet Titanal és Graphene erősít - ez a kombináció kivételes stabilitást, erőátvitelt és éltapadást biztosít. Emellett az integrált EMC (Energy Management Circuit) technológia hatékonyan elnyeli a rezgéseket, és még kihívást jelentő körülmények között is sima, kontrollált futást biztosít.

A WC Rebels e-Race SW sílécek előszerelt FF 11 GW GripWalk kötésekkel érkeznek, amelyek biztonságos és hatékony kapcsolatot biztosítanak a bakancs és a síléc között. A GripWalk bakancsokkal (ISO 23223) kompatibilis kötések maximális erőátvitelt és felhasználóbarát, kényelmes belépést biztosítanak. A 3,0-11,0 közötti DIN-beállítási tartománynak köszönhetően a síelők széles körét szolgálják ki.

Akár ambiciózus szabadidős síelő vagy versenysportoló vagy, a Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race sílécek segítenek kibontakoztatni a teljes potenciálodat a lejtőkön. Tapasztald meg a páratlan precizitást, kontrollt és sebességet - a tökéletes keverék a pálya meghódításához.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
117/68/102 mm
Derék szélessége:
68mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
14m, 8m
Mag anyaga:
Fa, Titanal, Graphene
Profil:
Camber
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
3.0-11.0
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit), ABS sidewalls
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro