×
Menü

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Verseny Síléc

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

A Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race síléc nagy teljesítményű síléc középhaladó és haladó síelők számára, akik szenvedélyesen szeretnek síelni és versenyezni. Sokoldalú és karcsú kialakításuknak köszönhetően kiválóan carvingolnak és precízek a lejtőkön, és még nagy sebességnél is tökéletes kontrollt és érzékenységet biztosítanak.

A világklasszis síversenyzők közreműködésével tervezett és kifejlesztett sílécek a csúcstechnológia és a kiváló minőségű anyagok kombinációjával rendelkeznek. A sílécek középpontjában a prémium minőségű grafén anyag található, amely kivételes szilárdságáról és alacsony súlyáról ismert. Ez a mag stabilitást és torziós merevséget biztosít, precíz éltapadást és villámgyors él-él átmenetet biztosít a dinamikus síeléshez.

A sílécek szendvics oldalfalas konstrukciót mutatnak be, teljes camber profillal, ami fokozza az erőátvitelt és a stabilitást. EMC (Energy Management Circuit) technológiával vannak felszerelve, egy szabadalmaztatott innovációval, amely csökkenti a rezgéseket, hogy simább síelést és kevesebb fáradtságot biztosítson, így a síelők tovább tudnak síelni és jobban teljesítenek.

A 65 mm-es derékszélességgel a Head WC Rebels e-Speed Pro SW sílécek kiváló éltartást és irányíthatóságot biztosítanak bármilyen gondozott havon. Közepesen hosszú fordulósugaruk segít a haladó síelőknek, hogy erőteljes, precíz fordulókat érjenek el gyorsasággal és hatékonysággal. A sílécek előre felszerelt FF 14 GW Race kötésekkel érkeznek, amelyek biztonságos és precíz kapcsolatot biztosítanak a síléchez, optimális erőátvitelt és irányítást biztosítva. Ezek a kötések GripWalk-kompatibilisek, így extra kényelmet biztosítanak a GripWalk bakancsot használó síelők számára.

Akár tapasztalt síelő, aki finomítani szeretné a technikáját, akár a versenyzés szerelmese, aki csúcsteljesítményre törekszik, a Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race síléc új magasságokba emeli a sípályán való síelés élményét.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
108/65/93 mm
Derék szélessége:
65mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
20m, 5m
Mag anyaga:
Graphene
Profil:
Camber
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
4.0-14.0
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit)
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro