×
Menü

WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Verseny Síléc

Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Termékleírás

Bemutatjuk a Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race sílécet - a végső síélményt a középhaladó és haladó síelők számára, akik precizitással és kontrollal szeretnék meghódítani a lejtőket.

Az erő, a mozgékonyság és a stabilitás tökéletes kombinációjával készültek, ezek a nagy teljesítményű sílécek kiválóan teljesítenek a pályán. Keskeny, 122 mm-es profiljuk kivételes éltapadást és gyors kanyarodást biztosít, így ideálisak a tiszta ívek faragásához és a kihívást jelentő szlalompályák leküzdéséhez. A sílécek 68 mm-es derékszélességgel büszkélkedhetnek, így tökéletes egyensúlyt biztosítanak a stabilitás és a manőverezhetőség között.

A WC Rebels e_SL SW sílécek érzékeny Graphene maggal készültek, így páratlan precizitást és kontrollt biztosítanak. A Camber profil tovább javítja az él tartását és az erőátvitelt, lehetővé téve a síelők számára, hogy magabiztosan törjenek át az igényes terepeken. A sílécek a Head EMC (Energy Management Circuit) technológiájával vannak felszerelve, amely csökkenti a rezgéseket és még a legnehezebb körülmények között is sima futást biztosít.

A sílécekhez FF 14 GW kötés tartozik, amely kompatibilis mind az Alpine Adult, mind a GripWalk bakancsokkal, így biztosítva a biztonságos és pontos kapcsolatot a bakancs és a síléc között. A 4,0 és 14,0 közötti DIN-beállítással a kötések könnyen beállíthatók, hogy a síelői képességek és súlyok széles skálájának megfeleljenek. A kötések GripWalk-kompatibilitással rendelkeznek, ami további kényelmet és komfortot biztosít gyaloglás vagy túrázás közben.

Akár tapasztalt versenyző vagy, aki a tökéletes sílécet keresi, hogy a következő szintre emelje a teljesítményét, akár ambiciózus szabadidős síelő, aki felemelő pályaélményre vágyik, a Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race síléc ideális választás. Készülj fel, hogy magabiztosan és stílusosan hódítsd meg a lejtőket.

Specifikációk

Évjárat:
24/25
Szélesség:
122/68/107 mm
Derék szélessége:
68mm
Legjobb felhasználás:
Piste, Verseny
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Teljesítmény:
100% pályán
Rádiusz:
12m
Mag anyaga:
Graphene
Profil:
Camber
Kötés:
Tartalmazza
Kötés Típusa:
GripWalk kötés
Bakancs Kompatibilitás:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN beállítás:
4.0-14.0
Extra tulajdonságok:
EMC (Energy Management Circuit)
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

SkatePro