×
Menü

Swisswool Piz Boè Womens Jacket

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Az Ortovox Swisswool Piz Boè női dzseki egy sokoldalú és stílusos kabát, amely tökéletes bármilyen téli kalandhoz, akár a lejtőkön, akár csak egy havas napon. Ezt a kabátot kifejezetten nők számára tervezték, és hízelgő szabással és számos átgondolt részlettel rendelkezik, hogy kényelmes és védett legyen az elemektől.

A kabát svájci gyapjú és poliamid kombinációjával készült, amely kiváló szigetelést és légáteresztő képességet biztosít. A gyapjú svájci hegyi juhoktól származik, így biztosítva a legmagasabb minőséget és a fenntartható termelési gyakorlatot. A kabát DWR (tartós vízlepergető) bevonattal is rendelkezik, amely PFC-mentes, így környezetbarát és biztonságos mind az Ön, mind a környezet számára.

A kabát további jellemzői közé tartozik a szélálló kialakítás, a belső elasztikus mandzsetták és a számos zseb a legfontosabb dolgok tárolására. Klasszikus kialakításával és kiváló minőségű anyagaival az Ortovox Swisswool Piz Boè női dzseki kihagyhatatlan minden nő számára, aki szereti a téli sportokat és a szabadtéri tevékenységeket.

Specifikációk

Extra funkciók:
Szélálló, Inside Elastic cuffs
Típus:
Középső réteg
Felhasználás:
Alpesi síelés, Sífutás, Snowboard, Day to Day
Szigetelés:
Gyapjú, Polyamide
Környezetbarát:
DWR - PFC mentes
Nem:
Női
Összes megjelenítése

SkatePro