A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Explorair 3L Womens Ski jacket

Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Készülj fel az izgalmas lejtőkre a víz- és szélálló Scott Exploair 3L női sí dzsekivel. Belső viharvédője és állítható kapucnija kivételes védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, így a legnagyobb kényelmet biztosítja síelés közbeni kalandozásai során. Tapasztald meg a zökkenőmentes hátizsákos közlekedést, mivel a kabát teljesen szalagozott varrásai és varrás nélküli vállai kiküszöbölik a súrlódást és a kényelmetlenséget. A csorogásgátló bőrvédelemmel és állítható derékrésszel felszerelt sídzseki a praktikusságot és a funkcionalitást egyaránt ötvözi. A kézmelegítő zsebek és a teljes hónaljszellőzés gondoskodik a végtagok otthonosságáról és a testhőmérséklet szabályozásáról. Az állítható szegéllyel, mandzsettával és belső biztonsági zsebbel ellátott Explorair 3L kabát minden igényt kielégít a hegyi síelésben.

A mindössze 470 gramm súlyú, könnyű anyag nem akadályozza mozgékonyságodat a síelés során. A kapucni a kabáton rögzítve van, mégis nagymértékben testre szabható, hogy a sisakodhoz illeszkedjen, így biztosítva a kényelmes és kényelmes illeszkedést. A további jellemzők közé tartozik a síbérlet zsebe és a figyelemre méltó, akár 28 000 millimétert elérő vízoszlop-ellenállás.

Az anyagok PFC-mentesek és újrahasznosított összetevőket tartalmaznak. A Wir Denken Um kezdeményezés magában foglalja a Scott elkötelezettségét a környezetbarát gyakorlatok iránt.

Specifikációk

Extra funkciók:
Hand warming pockets, Adjustable waist
Típus:
Hard Shell
Felhasználás:
Alpesi síelés, Snowboard
Vízállóság:
28000mm
Szövet szerkezete:
3 réteg
Szellőztető cipzár:
Armpit Ventilation Zips
Környezetbarát:
DWR - PFC mentes
Nem:
Női

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro